Uitnodiging regiotraining U14 en jonger United Basketball

Het basketballseizoen is weer volop van start gegaan en hopelijk hebben jullie al heel wat mooie wedstrijden gespeeld. In navolging op het afgelopen seizoen, organiseert United Basketball dit seizoen regiotrainingen voor jongens en meisjes op meerdere locaties in samenwerking met de verenigingen. De eerstvolgende clinic die we organiseren in samenwerking met Basketballvereniging Challenge in Beuningen en is bedoeld voor zowel meisjes als jongens. Deze trainingen worden verzorgd door trainers/coaches, spelers en speelsters van United Basketball (Yoast United, Lekdetec, Yoast United en United Academy). Tijdens de clinic wordt er gewerkt aan het verbeteren van je fundamentals en er worden wedstrijdjes gespeeld; een mooie gelegenheid om weer een aantal uur extra te trainen om zodoende je individuele talenten te verbeteren. Alle meisjes en jongens uit de regio die geboren zijn in 2012 t/m 2008 (U14 en jonger) zijn van harte welkom.

Clinic: Zondag 30 oktober 2022 van 10.00 – 12.00 in sporthal de Tinnegieter te Beuningen (de basketballhal van Basketballvereniging Challenge.

Wil je meedoen en genieten van een paar extra mooie en leerzame uurtjes basketball, geef je dan uiterlijk woensdag 26 oktober op voor de clinic door een mail te sturen aan steven[at]unitedacademy[punt]nl o.v.v. naam, geboortedatum, club, contactgegevens van je trainer en het telefoonnummer ouder/verzorger. Wij sturen alle deelnemers op vrijdag 28 oktober een mail met de laatste info.

Heb je andere vragen? Gebruik dan ook bovenstaand mailadres!
Tot dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *