Toptrainer voor Pigeons – Persbericht

Zoeken naar een goede trainer voor het eerste team leek als vissen in een lege vijver. Dat ondervond Pigeons in de lange aanloop naar het nieuwe seizoen. Maar de aanhouder wint en hoe, want de basketbalvereniging kan vol trots een echte toptrainer presenteren.

Amr Ghayyeb heeft als speler en als coach de nodige ervaring in Syrië. Hij heeft van jongs af aan basketbal in het bloed en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij een korte carrière als opticien opgaf om verder te gaan in de sport. Als sportleraar, basketbalcoach en natuurlijk als basketbalspeler. Op een niveau waar Pigeons nu alleen nog van kan dromen. Zeker is dat de inwoner van Terborg de spelers van Pigeons veel kan leren.

Bij de kennismaking met heren 1 bleken al snel zijn bijzondere kwaliteiten. Een goede speler, een gedreven coach, een echte teambouwer en ook nog eens een sympathieke man. Ook een man met ambitie en dat sluit goed aan op wat de spelers van heren 1 graag willen. Dat past ook goed bij een vereniging als Pigeons, waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan met een gezonde ambitie. Pigeons heet Amr Ghayyeb dan ook van harte welkom. Het nieuwe seizoen mag beginnen. Pigeons is er klaar voor!

amr_trainer

Artikel in de Gelderlander: Linkje

Artikel in de Duiven Post: Linkje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *