Spetterende seizoensafsluiting voor Pigeons

Afgelopen basketbalseizoen was een prachtig seizoen voor Basketbalvereniging Pigeons. Alle teams hebben van zich laten horen en gave sportieve successen zijn er geboekt met de Basketballers uit Duiven en Westervoort.

Het geweldige sportjaar moest dan ook wel groots worden afgesloten met een spetterende seizoensafsluiting.
Op zondag 2 juli waren de basketballers te gast in het scoutinggebouw St. Jorisgroep Westervoort.
De activiteitencommissie had voor die dag allemaal spellen uitgezet met als thema Samen staan we Sterk.
Maar liefst ruim 70 enthousiaste basketballers, vrienden, vriendinnen en familieleden waren aanwezig op de zonovergoten seizoensafsluiting van Pigeons.

Activiteiten als teamzaklopen, vliegend tapijt, touwtrekken, water halen en teamskippie waren uitgezet en de teams mochten het tegen elkaar opnemen in een super spannende race. Aan het eind van de dag stond er een frietkar van Gigapret.nl, die alle aanwezigen trakteerde op een heerlijke winnaarsmaal friet met snacks. Hiermee is de zomervakantie voor Pigeons ingeluid en mogen de basketballers allemaal hun verdiende rust pakken om in september weer te knallen bij aanvang van het nieuwe basketbal seizoen voor Pigeons!

Dank gaat uit naar Scouting St. Jorisgroep Westervoort, Gigapret.nl, de activiteitencommissie en alle sportieve leden van Pigeons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *