Pigeons wint Verkiezing Vereniging van het Jaar!

Basketbalvereniging Pigeons bestaat dit jaar 40 jaar en voor het tweede achtereenvolgende jaar is de vereniging gekozen als de Vereniging van het jaar in de gemeente Duiven. Een erkenning voor al haar trouwe leden en vele vrijwilligers die samen dag, dag uit eraan werken om Pigeons de gezelligste basketbalvereniging van de Liemers te maken!

De verenging is enorm trots op alle mensen die wederom gestemd hebben op Pigeons als Vereniging van het Jaar binnen de gemeente Duiven!

Pigeons heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. Met ruim 30 vrijwilligers en inmiddels zo’n 180 leden is de basketbalvereniging uit Duiven niet meer weg te denken uit de regio. Komend seizoen heeft Pigeons in alle leeftijdscategorieën een competitie spelend team en daarnaast komt komend jaar ook een sterk rolstoelbasketbalteam uit in de Nederlandse Competitie. Iedereen die hierin geïnteresseerd is kan woensdag- of vrijdagavond naar Triominos komen om onze basketballers te zien trainen. Uiteraard mag je altijd meespelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *