Pigeons OliebollenMixToernooi 2016 – Nabeschouwing

We zijn onze nieuwe jaar met de nieuwe voorzitter succesvol begonnen met de OliebollenMixToernooi. Gezelligheid, sportiviteit en appelpunten stonden de zondagmiddag in de spotlights. Onze secretaris heeft een mooi artikel geschreven voor de Duivenpost en Gemeentenieuws.

Link naar Gemeenteniews artikel

Foto’s die zijn geschoten op het toernooi kan je naar mij (wedstrijdsecretaris) mailen. Dan zet ik ze met je naam op de website.

SPORTIEF BEGIN VAN 2016 BIJ DE PIGEONS

Mooier kon de activiteitencommissie van basketbalvereniging de Pigeons het niet wensen. Op het oliebollenmixtoernooi was het eenvoudiger om af te vinken welke leden er niet waren dan om te tellen hoeveel leden er wel waren. Van jong tot oud speelden bijna alle leden, samen met familie en vrienden, in acht mixed teams een halve competitie. Daarin kregen de jongste en (vaak ook de) kleinste deelnemers van 6 jaar net zoveel ruimte om te schitteren als de door de wol geverfde spelers van het eerste herenteam. Lekker basketballen, samenspelen en speelplezier waren voor iedereen het meest belangrijk en dat was merkbaar. Het basketballen en laten basketballen leverde een net zo sportief als gezellig evenement op. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat het toernooi alleen maar winnaars kende.

Na afloop hief voorzitter Taco Jansen in het bomvolle café van Triominos het glas (limonade) op een gelukkig, gezond en natuurlijk sportief 2016. En zette hij de organisatoren van het oliebollenmixtoernooi, Gerby Numan, Andreas Kiele en Judith Blij in het zonnetje. Ze zijn terecht trots, maar zullen niet te lang stilstaan bij het succes van deze middag. De activiteitencommissie broedt namelijk al weer op een volgend evenement. Wel vroeg de commissie aandacht voor het belang van sponsoren. Zo bedankten zij de Duivense ondernemingen Bakker Bart (Elshofpassage), Koenders Totaalbouw, OLB Sports Arnhem en Welling Catering voor het mogelijk maken van dit sportieve begin van 2016 voor de Pigeons.

PigeonsOMTgroep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *