Pigeons met maar liefst twee nominaties bij Duivense Sportverkiezing 2017

Afgelopen vrijdagavond fungeerde het prachtige Van der Valk Duiven als locatie voor de Duivense Sportverkiezing 2017.

Binnen heel de Liemers worden er geen sporters (met of zonder beperking) en/of mensen die een bijzondere sportprestatie leveren in het zonnetje gezet. Er zijn bijvoorbeeld wel ondernemersverkiezingen en vrijwilligersverkiezingen, maar er mist iets, aldus Mathieu Maanders en Dianne de Geus. Hierom hebben zij het idee opgevat om voor inwoners uit de gemeente Duiven een sportverkiezing te organiseren.

Er waren vier categorieën waar men genomineerd voor kon worden:
Sporter of Sportteam 
Beste Sportfoto 
Meest bijzondere sportprestatie 
Aangepaste Sporter of Sportteam  

Pigeons was maar liefst voor twee categorieën genomineerd.

Beste Sportfoto & Beste Aangepaste Sportteam

Voor beste Sportfoto was Froukje Sanberg genomineerd. Froukje is als onder meer vaste sportfotograaf voor Pigeons van groot belang. Daarnaast speelt Froukje bij de Dames en is ze hoofdtrainer van de U10. Froukje greep net naast de hoofdprijs en eindigde als tweede.

Voor Beste Aangepaste Sportteam was Pigeons On Wheels genomineerd. Met een haast compleet team schitterde team in de feestzaal van Van der Valk. Ook het Team Pigeons On Wheels eindigde met zilver.

Zoals bij iedere verkiezing kan er uiteindelijk maar één de terechte winnaar zijn en ook al is Pigeons twee keer als tweede geëindigd, ziet Basketbalvereniging Pigeons dit als Goud voor de vereniging!

De avond was met recht een Knaller en voor herhaling vatbaar. Wellicht in Liemers verband?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *