Oliebollenmixtoernooi 2019 een groot basketbalfeest voor iedereen

Maar liefst ruim 90 aanmeldingen en zo’n kleine 100 basketballers hebben afgelopen zondag bij Pigeons het nieuwe jaar gevierd. Dit maal waren niet alleen de basketballers van Pigeons en hun familie aanwezig in Triominos, maar ook waren er verschillende oud-leden en basketballers van andere verenigingen.
Om 13.00 was de start van een basketbaltoernooi voor jong en oud, voor basketballers met en zonder belemmering. Kortom iedereen deed mee!
Voor dit jaarlijkse evenement van Pigeons had de activiteitencommissie een prachtig draaiboek geschreven en de hele dag stond in het teken van Basketbal.  Ook waren de basketballers van Pigeons On Wheels van de partij. De rolstoelbasketballers speelden korte wedstrijden tegen elkaar en geïnteresseerden konden ook zelf ervaren hoe het is om te basketballen in een rolstoel. De laatste basketbalwedstrijd van de dag, de finale, werd gewonnen door het team van de familie Hiffins en Komman.  Na de finale was het tijd voor de loterij. Een loterij met prachtige prijzen gesponsord door lokale en regionale ondernemers.
Blokker Duiven 
‘t Bakhuus 
Carwash De Duif 
New York Pizza Duiven 
Oriëntal Duiven 
Paviljoen Horsterpark 
Praxis Duiven 
Pathé Ede
Stefan’s Bloem & Zo 
Tiems Taarten Duiven 
Top 1 Toys Duiven 
VW Zijm 
Om 17.00 werd de dag afgesloten in de sportkantine, waar de voorzitter van Basketbalvereniging Pigeons – Taco Jansen –  samen met de aanwezigen proostte op een geweldig, gezond en sportief 2019!
* Op de foto “Oliebollenmixtoernooi” staan van links naar rechts: 
Sami Hiffens, Marcel Komman (achter), Joseph Hiffens, Esli Hiffens (achter), Ullrich Hiffens, Marvin Hiffens, Bjorn Komman, Maylissa Smoorenburg 
* Op de foto “foto Oliebollenmixtoernooi- rolstoelbasketbal” staan van links naar rechts: 
Niek Nass, Loes de Vreede, Henry Slot (achter), Mirre Slot, Quintine Sol, Fons van Dael 
 
Fotos gemaakt door Martijn vd Goor – Pigeons Basketbal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *