Nieuw trainingsschema

Het goede nieuws aan het eind van de vakantie is dat het basketballen weer begint. Woensdag 30 augustus 2017 is de eerste training. Hier vind je het trainingsschema. Daarin kan je ook zien dat rolstoelbasketbal nu een plek heeft binnen de vereniging. De enthousiaste Pigeons On Wheels zijn een verrijking van de vereniging. Ga maar eens kijken en maak kennis met deze bijzondere tak van de mooie sport basketbal.

Het seizoen is nog niet begonnen, maar noteer alvast de volgende data in jouw agenda:

30 augustus: Eerste trainingsdag van seizoen 2017-2018.

8 september: Deze vrijdag is er geen trainen in verband met een kwalificatiewedstrijd voor het WK Turnen.

9 september: Deze zaterdag gaat de Nationale Sportweek van start. Van 10:00 tot 12:00 presenteren diverse verenigingen zich op het parkeerterrein bij Triominos. Uiteraard is Pigeons daar ook bij. Kom kijken en doe mee. Helemaal leuk als je wil helpen.

17 september: De ‘officiële’ en ook feestelijke kick-off van rolstoelbasketbal bij Pigeons. In samenwerking met Basketball Experience Nederland organiseert de vereniging een leuke clinic. Deze training staat open voor iedereen die belangstelling heeft voor rolstoelbasketbal. Als je graag sport maar bijvoorbeeld last van knieën of enkels hebt, dan kan rolstoelbasketbal al heel interessant zijn. Probeer het eens, er zijn sportrolstoelen beschikbaar.

Als je in de agenda ook de nieuwe wedstrijddata wil noteren, dan moet je nog even wachten. Wij ontvangen het wedstrijdschema begin september van de Nederlandse Basketball Bond. Zo snel mogelijk sturen wij het schema dan door naar jou.

Nog een fijne vakantie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *