Minivlagschip Pigeons U10 Kampioen van Gelderland

De meeste teams van Basketballvereniging Pigeons hebben dit jaar laten zien goed bijzonder goed te kunnen meedraaien in de Nederlandse Basketbalcompetitie. Waar de Heren echter helaas niet in geslaagd zijn dit jaar is het behalen van het kampioenschap.

Dit geldt echter wel voor het Minivlagschip van Pigeons U10. Afgelopen zaterdag zijn de kanjers van Pigeons erin geslaagd om in Wageningen de ´kampioensbeker´ binnen te slepen.

De jongens van trainers Peter vd Voet en Michael Evers wisten in toernooivorm praktisch alle tegenstanders dit jaar te verslaan. Ook afgelopen zaterdag waren de kleine grote spelers van Pigeons te sterk voor de andere teams uit hun pool.

Op de overvolle tribune werden alle basketballers aangemoedigd en Pigeons kreeg werkelijk vleugels. Tot aan de laatste wedstrijd tegen het thuisspelend Pluto bleef het zinderend spannend. Ook Pluto wilde een thuisoverwinning behalen, gelukkig voor Pigeons trokken de Basketballers uit Duiven en Westervoort de overwinning naar hun kant. Naast het feit dat de kleine grote basketballers ook het afgelopen jaar enorm veel lol gehad hebben, wisten ze zichtzelf alleen maar nog meer te verbeteren. Het toekomstig Heren 1 van Pigeons staat heel wat groots te verwachten!

Hulde aan de kampioenen:
Benjamin van der Voet
Duncan Holman
Merijn Evers
Leon Tielen
Mike Tielen
Olivier Grauwde
Jesse Logtmeijer
Ronan Leito
Davy Gamelkoorn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *