Martijn Meijer Erelid!

Martijn Meijer. Een echte Pigeon in hart en nieren. Jarenlang heeft Martijn zich ingezet voor de basketbalvereniging Pigeons en dit heeft hij gedaan in verschillende bestuurssamenstellingen. Bestuursleden, commissieleden en voorzitters kwamen en vertrokken. Het enige dat een lange tijd niet veranderde was de onvermoeibare diesel Martijn Meijer uut Ernem.
Martijn was de stille drijvende kracht in de verschillende besturen en hij heeft zich altijd voor 100% hard gemaakt voor de club. Mede dankzij hem floreert Pigeons en kunnen wij in 2018 ons 40jarig bestaan vieren. Wat Martijn kenmerkt is zijn betrouwbaarheid, toegankelijkheid, humor,  basketbalkennis en zijn grote liefde voor Pigeons!  Martijn heeft in zijn leven veel meegemaakt en ook de afgelopen jaren zijn zwaar geweest voor hem. Niettemin heeft hij zich er bovenop geknokt en bleef hij trouw aan Pigeons. Daar waar je kan verwachten dat iemand afkomstig uit Arnhem, een die hard Vitesse fan is en die op steenworp afstand van Arnhem Eagles woont,  ook bij Eagles basketbalt. Maar niet Martijn. Hij is altijd trouw aan Pigeons gebleven. Na 15 jaar heeft Martijn besloten om zijn bestuursfunctie neer te leggen en om plaats te maken voor nieuw elan. Dit doet Martijn zoals wij hem kennen pijn in z’n Ernems Hert. Maar ik kan Martijn één ding beloven en dat is dat wij als bestuur, Pigeons alleen maar groter  zullen maken. Een vereniging waar hij trots op is en kan blijven!
Binnen Pigeons is afgesproken dat leden die 15 jaar deel uit maken van het bestuur, benoemd worden tot Erelid Pigeons. Inmiddels telt onze vereniging een aantal ereleden en daar kan vanaf vandaag een nieuw erelid bij met de naam MARTIJN MEIJER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *