Heren 2 going on strong!

In het gastland in Rhenen mocht de Winterkampioen aantreden tegen de hekkensluiter Black Stars. Het was direct duidelijk dat het een Big Man Game zou worden aangezien het team met meerdere geblesseerde te kampen had. Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat Pigeons de wedstrijd wilde winnen! Als een team werd er gespeeld en alle spelers hebben hun aandeel geleverd aan een geweldige Game. Darryl Donk, Sander Jacobs, Martijn Meijer, Fons de Groot, Andreas Kiele, Kevin Dusseldorp, Yosi Salter, Marco van Hummel en Taco Jansen.

Voor het eerst in zijn carrière bij Pigeons, werd Taco MVP. Met 17 punten was hij topscoorder! Eindstand 36-72 – Hiermee blijft Pigeons heren 2 aan kop!

De dames van Pigeons mochten thuis weer hun wedstrijd spelen, dit maal was de tegenstander Trajanum uit Nijmegen.
De 1e helft verliep stroef. Er was veel onenigheid binnen het team Pigeons en de scores beleven uit. Dit veranderde na de rust. De dames gingen meer als een team spelen. Nina Jansen zette prachtige aanvallen op en creëerde veel openingen. Ook Lisa Catz was super sterk en zorgde voor mooie scores! Onder de basket zorgde Danielle Polak voor mooie acties en de defense stond als een huis! Eindstand een verdiende overwinning van de dames van Pigeons! Hiermee staan de dames van Pigeons 1 op een verdiende derde plek!

Ook U14 mocht in Triominos aantreden tegen VBV Veenendaal. Het team heeft super goed samen gespeeld. Strakke verdediging en veel snelle aanvallen. Coach Lieke Scholten en assistent coach Jeroen Freij hebben tijdens de wedstrijd veel kunnen oefenen op zaken als het verbeteren van de aanval en defense. Overduidelijk was het een feit dat U14 de sterkste partij was op het veld! Eindstand 52-35.

Pigeons U-12 mocht voor hun wedstrijd naar Arnhem. Beide ploegen traden vol enthousiasme en vechtlust aan. De eerste periodes liepen de scores gelijk op en lieten beide ploegen zien dat ze voor de volle winst gingen. Na de rust waren het de Pigeons die prachtig teamwork lieten zien en ook de scores vielen aan de kant van Pigeons. Arnhem Eagles vocht maar hadden moeite met het inmiddels warmgedraaide team van Pigeons. Zo kwam Pigeons met prachtige steals en gave fast breaks. Coach Guido Mahler en assistent coach Earl vd Beld glunderden van plezier. Ze zagen in de wedstrijd terug dat Hard Work Pays Off! Eindstand 42-57.