Heren 1 krijgt vleugels in nieuw teamtenue van Villa Optica

The only way is up, dat was hetgeen coach Amr Grayyeb gedacht moest hebben voorafgaand aan de wedstrijd tegen Pluto heren 1. Voorafgaand aan de wedstrijd, kwam hoofdsponsor Gerben Sinke Villa Optica Duiven en Apeldoorn naar Triominos voor de overhandiging van het nieuwe wedstrijdtenue. Na het fotomoment mochten de heren los en dat gingen ze! Al snel werd duidelijk hoe gebrand de heren van Pigeons waren op een overwinning en het nieuwe tenue gaf Pigeons vleugels. Als snel stonden de heren uit Duiven op voorsporng en de gehele wedstrijd hebben ze dit vastgehouden. Ondanks dat sommige spelers nog te kampen hadden met griepverschijnselen slaagden de heren erin om met gave basketbalwedstrijd het publiek te vermaken. Vastgesteld kan worden dat er inmiddels een goede samenstelling is binnen het team van jong en oud en sinds de terugkomst van Rodney Joosten is het duidelijk dat Heren 1 is opgekrabbeld. Het team is uitgebreidt met nieuwe en ervaren spelers en zo kan de jonge generatie nog meer Leren! Eindstand 65-50!

Met de kerstvakantie in zicht mogen de heren van Pigeons genieten van hun welverdiende rust en na de winterstop is het zeker dat Pigeons nog voor verassingen zal zorgen!

Teamfoto Pigeons Heren 1
Links naar rechts
Boven: Niek Nass, Bassem Khattab, Taco Jansen, Gerben Sinke (Villa Optica), Bart Beuker, Rodney Joosten, Jeroen Helder, Esli Hiffens en Dany Reyes
Onder: Erik Seegers, Daniël Span, Amr Ghrayyeb (coach), Roy Pol en Levi Veldhuis (ass. coach)

Overhandiging teamtenue
Links naar rechts
Bart Beuker, Gerben Sinke (Villa Optica) en Taco Jansen (Pigeons)

Artikel in de Liemers gemeente nieuws: Linkje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *