Even voorstellen… Peggy!

Vandaag stelt onze nieuwe trainer van de U14 zich aan jullie voor:

Mijn naam is Peggy Verwoerd (45 jaar)
In het dagelijks leven werk ik fulltime bij een dameskleding zaak (Expresso Fashion).
Als shopmanager zijn, motiveren, stimuleren en enthousiasmeren de kernwoorden die ik uitdraag in mijn leidinggevende rol. Ik ben een echt posititief denkend persoon en te allen tijden denk ik in mogelijkheden!

Sinds januari 2018 woon ik in Duiven samen met mijn vriend en zijn 2 zonen van 12 en 14 jaar.
Ik ben geboren en getogen in Elst, waar ik jarenlang heb gebasketbalt bij basketbalvereniging Unlimited. Daar heb ik veel gedaan, waar onder de jeugd getraind, zat ik in de activiteitencommissie, was ik jeugdkampleiding, hielp ik met het maken van het clubblad en in de weekenden was ik vaak aan het tafelen en fluiten.

Door mijn werk (ook in de weekenden) ben ik met basketbal gestopt. Ook vond ik niet dat je niet alleen kan trainen en wedstrijden spelen. Het fluiten en tafelen is ook een verantwoordelijkheid als lid van een club. Samen draag je zorg voor de vereniging!
Nu voor seizoen 2019-2020 wil ik mijn passie voor basketbal weer uiten door een jeugdteam te trainen en coachen – team U14 Pigeons!
Inmiddels heb ik al een aantal trainingen verzorgd en heeft het team 3 wedstrijden gespeeld. Het team traint hard en ze hebben erg veel lol met elkaar. Ook zijn de ouders van het team erg enthousiast en betrokken. Dit is iets waar ik vervolgens nog meer enthousiast van wordt! Iets waar ik ook veel waarde aan hecht is van en met elkaar leren. Mijn doel is sportplezier, teambuilding en skills verbeteren.

Hard work pays off!, de jell van Pigeons U14. En hard werken wil ik met ze!

Volgende keer stelt een andere trainer zich aan jullie voor… Wie zal het zijn?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *