Je bent hier
Home > Aankondigingen > Corona Protocol

Corona Protocol

Er is een nieuw coronaprotocol. De nieuwe golf aan besmettingen maakt vergaande maatregelen nodig.

PIGEONS Coronaprotocol downloaen

Dit protocol omvat onder andere basisregels, regels voor de sporthal Triominos, regels voor trainingen en regels voor uit – en thuiswedstrijden. Het protocol zal op onze website worden geplaatst, zodat onze tegenstander van te voren kan inzien wat ons protocol inhoudt. Voor de uitwedstrijden geldt dat je op de website van de tegenstander moet kijken welke regels in hun sporthal geldt.

1. Voor en na het sporten draag je in de sporthal een mondkapje. Mensen die niet sporten dragen dus steeds een mondkapje in de sporthal

2. Douchen is (ook door de week) niet (meer) mogelijk.

3. Bij wedstrijden mag geen publiek aanwezig zijn: niet op de tribune en niet in de zaal.

4. Je mag met mensen uit een ander huishouden in één auto. De regel is dan dat iedereen een mondkapje op heeft. Deze regel is niet meer vrijblijvend

5. Bij wedstrijden gelden chauffeurs die spelers tot en met 17 jaar vervoeren niet als publiek. Zij nemen in de zaal plaats op de bank en worden gezien als teambegeleiding. Wij gaan uit van een maximum van vier chauffeurs.

6. Ga voor het afreizen naar een uitwedstrijd altijd eerst na welke regels bij de tegenstander gelden, dan kom je niet voor verrassingen te staan.

7. Heb jij klachten die wijzen op corona, dan meldt jij dat bij jouw coach en kom je niet naar de training of naar de wedstrijd. Dat geldt ook voor al jouw huisgenoten. Je neemt contact op met de coronacoördinator van Pigeons. In overleg met jou en jouw coach schat de coördinator in wat de risico’s zijn voor andere clubleden en welke maatregelen nodig zijn.

8. Als bij jou een coronatest nodig is, dan ga je in quarantaine, meldt je dat bij jouw coach en kom je niet naar de training of naar de wedstrijd. Dat geldt ook voor al jouw huisgenoten. Je neemt contact op met de coronacoördinator van Pigeons. In overleg met jou en jouw coach schat de coördinator in wat de risico’s zijn voor andere clubleden en welke maatregelen nodig zijn.

Leave a Reply

Top