Algemene LedenVergadering 2020

De Algemene Leden Vergadering kondigden wij al eerder aan, maar hier is de officiële uitnodiging.

 

UITNODIGING

Wij nodigen jullie van harte uit voor de

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Woensdag 9 september 2020

19:30 uur in de kantine van Triominos

Anders dan andere jaren kunnen maximaal 30 leden bij de vergadering aanwezig zijn. Wij vragen jullie dan ook om je aan te melden als je naar de vergadering wil komen. Aanmelden kan door te mailen naar de secretaris en aan te geven dat je komt. Dat kan tot en met zondag 6 september. Als er meer aanmeldingen zijn dan er plek is, dan komen er nog zoveel zittingen als nodig zijn om iedereen die zich aanmeldt de kans te geven als lid mee te besturen via het spreek- en kiesrecht.

Op woensdag 9 september is er na 19:30 uur geen trainen!

 

STUKKEN

Bij de uitnodiging zitten al een aantal stukken die we bij de algemene ledenvergadering zullen behandelen. Uiterlijk vrijdag 4 september sturen wij de overige stukken op. Als jullie opmerkingen op of vragen over de stukken hebben, wil je die dan voor woensdag 9 september 2020 opsturen, dan kunnen wij daar tijdens de vergadering op reageren. Dat kan helpen om de vergadertijd efficiënt te gebruiken.

 

AFSCHEID / VRIJWILLIGERS

Normaal nemen de bestuursleden die aftreden – dit jaar Taco, Agnieszka en Daniëlle – afscheid bij de algemene ledenvergadering. Omdat nu maar weinig mensen tegelijkertijd in de kantine aanwezig kunnen zijn willen wij dat afscheid op een ander en gezelliger moment doen. Op dat moment willen wij ook de vrijwilligers laten weten hoe wij hun inzet waarderen. Wanneer dat moment is laten we jullie zo snel mogelijk weten.

 

Wij hopen jullie te zien op de algemenen ledenvergadering en zien jullie aanmelding (uiterlijk zondag 6 september) tegemoet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *