Aangepast trainingsschema

Komende woensdag (30 augustus 2017) is het eindelijk zover: de start van het nieuw basketbalseizoen met de eerste training. Jullie ontvangen nogmaals het trainingsschema. Voor Heren 1, Heren 2 en Dames 1 geldt een wijziging ten opzichte van het eerdere schema. Gooi dat weg en gebruik het onderstaande.

Komende woensdag start dan (eindelijk) ook het rolstoelbasketbal bij Pigeons. Ga maar eens kijken naar de enthousiaste Pigeons On Wheels (POW in het schema).

Het seizoen is nog niet begonnen, maar noteer alvast de volgende data in jouw agenda:

8 september
Deze vrijdag is er geen trainen in verband met een kwalificatiewedstrijd voor het WK Turnen.

9 september
Deze zaterdag gaat de Nationale Sportweek van start. Van 10:00 tot 12:00 presenteren diverse verenigingen zich op het parkeerterrein bij Triominos. Uiteraard is Pigeons daar ook bij. Kom kijken en doe mee. Helemaal leuk als je wil helpen.

17 september
De ‘officiële’ en ook feestelijke kick-off van rolstoelbasketbal bij Pigeons. In samenwerking met Basketball Experience Nederland organiseert de vereniging een leuke clinic. Deze training staat open voor iedereen die belangstelling heeft voor rolstoelbasketbal. Als je graag sport maar bijvoorbeeld last van knieën of enkels hebt, dan kan rolstoelbasketbal al heel interessant zijn. Probeer het eens, er zijn sportrolstoelen beschikbaar.

Als je in de agenda ook de nieuwe wedstrijddata wil noteren, dan moet je nog even wachten. Wij ontvangen het wedstrijdschema begin september van de Nederlandse Basketball Bond. Zo snel mogelijk sturen wij het schema dan door naar jou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *